festivals

Avui comença el quart Festivalot

Hi actuaran artistes com Els Catarres, Dàmaris Gelabert, Blaumut, Mishima, La Tresca i la Verdesca o Manu Guix

La cita familiar gironina es trasllada a l’Auditori i a la Devesa

Marinah, Cesk Freixas i Mazoni se sumen al cartell del Festivalot

| 02/06/2018 a les 07:00h

Dàmaris Gelabert al Festivalot 2017
Dàmaris Gelabert al Festivalot 2017 | Toni Vilches
La quarta edició del festival impulsat per Els Amics de les Arts ocuparà aquest cap de setmana l'Auditori de Girona i el Parc de la Devesa (Passeig de Güell), un nou emplaçament on l'organització espera rebre a més de 15.000 persones en aquestes dues jornades.

Concerts de pagament
Amb les entrades exhaurides a la majoria dels concerts de pagament que acollirà l'Auditori, les sales d'aquest gran espai rebran els grans caps de cartell, com Els Catarres, Dàmaris Gelabert, Blaumut, Mishima, La Tresca i la Verdesca o Manu Guix amb el Cor Geriona.

Concerts gratuïts
Entre les actuacions gratuïtes destaquen els concerts de tribut a The Beatles (avui) i The Rolling Stones (demà diumenge), a més de l’animador valencià Dani Miquel; l’empordanès Mazoni; la excantant d’Ojos de BrujoMarinah; Cesk Freixas; el conegt artista africà Ayunne Sule, o els especialistes en públic infantil Roger Canals i Xiula.

Festivalot Village
Enguany s'inaugura un espai amb food trucks, activitats i discjòqueis que centrarà l'activitat al migdia. Ubicat al Parc de la Devesa, avui dissabte hi punxaran cançons Els Amics de les Arts juntament amb Jair Domínguez. Demà diumenge 3 de juny, la música la posarà Dídac Tomàs de Ràdio Flaixbac, que ha preparat una sessió especial amb el nom de Flaixbac Kids.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festivals, Girona, familiar, Festivalot

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.