SONA9

Tercera semifinal en directe del #19Sona9

El Mercat de Música Viva de Vic acull una nova fase del concurs

La Jazz Cava acull les actuacions de Keila Elm, Amulet i L'Últim Europeu

| 22/09/2019 a les 09:00h

Keila Elm, Amulet i L'Últim Europeu a la Jazz Cava de Vic
Keila Elm, Amulet i L'Últim Europeu a la Jazz Cava de Vic | F. Carles Rodríguez
Keila Elm. Foto: Carles Rodríguez

La gironina Keila Elm  va ser l'encarregada d'obrir els concerts amb la seva proposta de cançó d’autor i folk fusionats amb el pop i les arrels irlandeses. La bandautora va versionar –adaptant-la al català– la cançó "Galway Girl" d'Ed Sheeran i, pel que fa a l'altra prova del Sona9, va musicar el poema de Raquel Santanera, "De robots i màquines".





Amulet. Foto: Carles Rodríguez
 
Amulet, vinguts des de Santa Maria del Camí (Mallorca), van apostar pel folk-rock més universal i genuí. En el concert van reivindicar la figura de David Bowie amb la versió adaptada al català del tema "Space Odity" –retitulada com "Odissea a l'espai"–, i també van apostar per musicar el poema de Raquel Santamaria, "De robots i màquines".





L'Últim Europeu. Foto: Carles Rodríguez 
 
Des de Catadau, a la comarca de la Ribera Alta, el quintet L’Últim Europeu va presentar pop melòdic i contundent per tancar la tercera semifinal del #19Sona9 al Mercat de Música Viva de Vic. El quintet va musicar també el poema de Raquel Santamaria, "De robots i màquines", i va versionar al català la cançó "(I've Had) The Time of My Life" que van popularitzar el duet format per Bill MedleyJeniffer Warnes per a la banda sonora de la pel·lícula Dirty Dancing (1987).





La darrera semifinal del #19Sona9 tindrà lloc el proper dilluns 23 de setembre a les 18:45 h a la plaça Joan Coromines de Barcelona, en el marc del BAM, a les Festes de la Mercè. En aquest concert actuaran  Grup de Reforç (pop, Vilassar de Mar),  Urpa (pop-rock, Barcelona) i Relat (reggae-dub, Tortellà).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, L'Últim europeu, Amulet, Keila Elm, MMVV 2019, Sona9 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.