premis

Vols venir als Premis de la Música Balear?

La gala de la primera edició se celebrarà el 28 de novembre al teatre Xesc Forteza de Palma

Reserva la teva entrada per assistir a la cita

| 21/11/2019 a les 15:00h

Premis Enderrock de la Música Balear
Premis Enderrock de la Música Balear | Enderrock
La gala de la segona edició dels Premis de la Música Balear tindrà lloc el proper dijous 28 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma. Aquesta és una iniciativa promoguda per Grup Enderrock amb la complicitat de l’Obra Cultural Balear, el suport de l’Ajuntament de Palma i del Govern de les Illes Balears (Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears i Direcció General de Política Lingüística) i el patrocini d’Estrella Damm.
 
La festa estarà presentada per la periodista i cantant mallorquina Victòria Maldi i el músic Pep Suasi i, a més del lliurament dels guardons, hi actuaran Cabot, Marta Elka i Toni Pastor, Jorra i Gomorra i Formentera Badminton Fan Club.

Durant la gala es lliuraran els Premis a la Trajectòria al pianista i compositor Antoni Parera Fons, i el Premi d'Honor al trio eivissenc Uc, que es retrobarà després de 35 anys i interpretarà una cançó.

Es lliuraran els Premis de la votació popular –que es desvetllaran la mateixa nit–, i també es concediran els Premis Enderrock de la Crítica, seleccionats a partir de la votació d'una quinzena de periodistes musicals i professionals de la indústria musical. El Premi Enderrock de la Crítica a millor disc de l'any de la música balear se l'emportarà Joan Miquel Oliver per Elektra (Discmedi, 2018), mentre que Jorra i Gomorra rebrà el Premi Enderrock de la Crítica a millor disc revelació de la música balear per A Manacor (Bubota Discos, 2018). Finalment, Enderrock també concedeix el Premi Especial del Jurat a Jansky per This is Electroverse (Hidden Track, 2018).

Vols assistir a la gala dels Premis de la Música Balear?
Si vols viure en directe l'entrega de premis, així com les actuacions musicals que hi tindran lloc, pots reservar una entrada individual a través d'aquest formulari.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, premis, Premis de la Música Balear

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.