Sona9

El punk-rock feminista de Les Buch aterra al programa televisiu Sona9

Aquest dissabte 31 s'emet el tercer capítol de la segona temporada del Sona9, que s'endinsa en el projecte terrassenc Les Buch

El programa dedicarà cinc espais monogràfics a cada finalista i un darrer capítol dedicat a la final del Sona9 2020

Cada episodi s'emet els dissabtes a les 21.55 h al 33 i a les 12 h a TV3

El 33 estrena la segona temporada 
del programa 'Sona9'

| 31/10/2020 a les 12:30h

Les Buch
Les Buch
La segona entrega del programa Sona9, que descobreix els semifinalistes del concurs organitzat per TV3 i Grup Enderrock, arriba al seu equador, amb el tercer dels sis programes que configuraran la temporada. En aquest nou episodi, coneixerem les quatre artistes que formen Les Buch i la seva proposta musical, plena de força i reivindicació.

Marina Comelles, Marisa Torrent, Núria Tort i Anna López són les integrants de Les Buch. Un projecte musical que s'endinsa en el gènere punk-rock més integral, des de la força i particularitat vocal de Comelles fins a les contundents aportacions instrumentals de les altres tres components. El quartet terrassenc aconsegueix construïr una sonoritat exclusiva que queda palesa al primer àlbum Ens estan matant (autoeditat, 2019), on s'incorpora també, a través de les seves lletres irreverents, la reivindicació feminista. Aquest dissabte les coneixerem al tercer episodi del programa Sona9, que s'emetrà a les 21.55 h al canal 33. 



Marc Bala, el presentador del programa, conduirà en mitja hora un episodi que passarà pel concert acústic de Les Buch a La Casa de la Música de L'Hospitalet, per l'entrevista de Lluís Gendrau al programa Sona9 d'iCat, per l'estudi Bucbonera de Caldes de Montbui -on el quartet va gravar amb Joana Serrat com a productora- i pel seu local d'assaig, a Sabadell.
 

Les Buch Foto: Carles Rodríguez


El Sona9 és una producció de Grup Enderrock realitzada per Clack. La segona temporada del programa arriba dos anys després de la primera versió, amb sis capítols que descobreixen els cinc finalistes del concurs d'enguany i, en l'últim, s'hi desvetllarà el guanyador a través d'un episodi dedicat a la final, que tindrà lloc a la sala La Mirona de Salt el proper 18 de novembre.  

A més, cada episodi es podrà tornar a veure el dissabte següent a les 12 h del migdia a TV3, i també a TV3 a la carta. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, TV3, Sona9 TV, Sona9, 33, Les Buch, Terrassa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.