La història fotogràfica de Sopa de Cabra

Fins al 4 de novembre el CC La Mercè de Girona acull l'exposició 'No vull canviar la pell'

| 12/09/2011 a les 10:55h

No vull canviar de pell és un recull de fotografies de Sopa de Cabra fetes per Xavier Mercadé que es pot veure gratuïtament: un repàs a la trajectòria d'un grup que durant tres nits ha fet vibrar el públic del Palau Sant Jordi en una gira de retorn.


El Grup Enderrock, en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona, ha muntat una exposició de fotografies de la trajectòria de Sopa de Cabra al Centre Cultural La Mercè de la capital gironina. L’exposició, que es titula No vull canviar de pell, es va inaugurar el passat 7 de setembre i es podrà visitar gratuïtament durant els mesos de setembre, octubre i fins al 4 de novembre.
La mostra recull mig centenar d’instàntànies –la majoria realitzades en directe– a càrrec del fotògraf Xavi Mercadé, cap de fotografia d’Enderrock (aquí podreu llegir un article d'opinió del fotògraf, on parla de l'exposició i de la seva relació amb Sopa de Cabra).

'No vull canviar de pell': discografia i biografia comentada de Sopa
Coincidint amb el número monogràfic d’Enderrock –i la reedició de la maqueta en casset– i l’exposició de fotografies a Girona, el mes de setembre també es publica el llibre No vull canviar de pell, coeditat pel Grup Enderrock i l’editorial Cossetània. El llibre actualitza la biografia de Sopa de Cabra amb tot el que ha esdevingut durant la darrera època i inclou una discografia comentada on els membres de la banda comenten cançó per cançó tota la seva obra.
Arxivat a: Enderrock