Dj Gavaldà al Faraday Tardor

Set concerts i sis discjòqueis el 4 i 5 de novembre a Vilanova i la Geltrú

| 13/09/2011 a les 06:59h

A més d'afegir aquest nou nom al cartell del Faraday Tardor, també hi ha hagut un petit canvi al programa anunciat la darrera setmana. Els concerts de The Marzipan Man i Anímic s'intercanvien les dates, així que els de Collbató actuaran divendres i els illencs ho faran dissabte.


És ben popular l'afició per la música pop de Lluís Gavaldà, cantant d'Els Pets. El músic de Constantí és la darrera incorporació del cartell del Faraday Tardor, una nova aventura organitzada per Medusa Produccions. Ell és l'última incorporació d'un cartell on durant dues jornades hi haurà concerts pop a l'Auditori Eduard Tolrà i un final de festa amb punxadiscos a l'Envelat.
Finalment, divendres 4 de novembre hi haurà les actuacions del galàctic Jaume Sisa, el pop de Pau Vallvé i els experiments musicals d'Anímic. La sessió de dijeis la protagonitzaran Love of Lesbian Dj's, Dj Delafé i Fish & Rocks.
Dissabte el cartell del Faraday Tardor l'encapçala Nacho Vegas, però l'acompanya l'experiment d'Astrud amb el Col·lectiu Brossa, The Marzipan Man i el pop casolà de Quart Primera. La recta final del festival la protagonitzaran tres dijeis: Dj Lluís Gavaldà, Dj Coco i Les Enfants.
L'entrada de dia val 20 euros i l'abonament per les dues jornades ja es pot comprar per 35 euros des d'aquí.
Arxivat a: Enderrock