Roger Mas i la Cobla Sant Jordi presenten disc

L'Auditori de Barcelona acollirà la presentació

| 23/03/2012 a les 15:00h

Roger Mas i la Cobla Sant Jordi ja fa mesos que han unit les seves dues sonoritats. Demà dia 24 de març publicaran oficialment el nou disc que van enregistrar plegats el desembre a Solsona, i el presentaran a L'Auditori de Barcelona en la cloenda de la Temporada de Música per a Cobla.


Roger Mas diu que la sonoritat que s'associa a la sardana li porta records i olors. El seu avi sense anar més lluny tocava la tenora, i escoltar aquestes peces musicals el fa pensar en la pólvora i els carrers engalanats per les festes de Solsona. A més, el cantautor explica: "Quan vas a tocar sol, estàs una hora carregant tota la tensió, portes tot el pes. Com més gent hi ha, més joc et dóna, i mentrestant agafes força perquè pots reposar, t'estan alimentant".
La suma de forces entre la Cobla Sant Jordi i Roger Mas s'ha pogut sentir en directe en diverses ocasions (a la primera edició del cicle BandAutors, a la Fira Mediterrània de Manresa o a Solsona, espai on es va enregistrar el disc en directe). Demà serà un dia important per al projecte, perquè presentarà els fruits d'un treball intens i molt participatiu: ''Per a mi compondre expressament ha estat una missió impossible, no me n'he sortit, però aquest vestit és tan gran, amb tanta gent, que ens donava un munt de possibilitats'', explica Mas.
El concert serà a les 21 h a L'Auditori de Barcelona, dins el marc de la primera Termporada de Música per a Cobla, el Tradicionàrius i el BarnaSants.



Arxivat a: Sons de la mediterrània