"Avorrit" esperant la fi del món

Estrenem el primer clip del disc de debut de L'Abdominable Gallina Nauseabunda

| 15/06/2012 a les 07:00h

Esperant la fi del món (Música Global, 2012) és el primer disc en solitari de Pep Rius, el músic que s'amaga darrere L'Abdominable Gallina Nauseabunda (AGN) i també conegut per les seves facetes guitarrístiques a la Companyia Elèctrica Dharma i Raydibaum. Avui a Enderrock.cat estrenem el primer clip d'aquest disc de debut. El tema escollit? "Avorrit".



Amb aquest projecte, el fill de La Bordeta (Barcelona), Pep Rius, havia estat semifinalista de l'edició del 2010 del concurs de maquetes Sona 9. Fa unes setmanes que aquest projecte ja té el disc editat, sota el paraigua de la discogràfica Música Global.
“La cosa va començar després d’haver assistit a un concert de Mark Eitzel. Aquell home sol amb una guitarra em va regirar l’estómac. Em vaig adonar que feia massa temps que ofegava la meva veu, i no vaig poder esperar més”, explica L'Abdominable Gallina Nauseabunda
És un treball amb un conjunt de cançons que anticipen el final: “Barcelona és el meu infern particular. M’agraden les ciutats i em toca viure en aquesta. És tan merdosa com qualsevol altra: hi conviuen el talent i la farsa, la sang i l’orxata, l’emoció i la repetició... Els últims deu anys han estat el triomf de l’avorriment i de clixés molt suats. Suposo que amb la crisi caldrà noves formes més intenses!”.
Meritxell Ribas Roig ha estat la responsable del guió, la direcció, la realització i el muntatge d'aquest clip:

  
 
Arxivat a: Enderrock