Manel s'electrifica

Avui estrenen el nou senzill, "Teresa Rampell"

| 26/03/2013 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
Manel ha fet públic aquesta matinada el primer senzill del seu nou disc, Atletes, baixin de l'escenari (Warner/DiscMedi, 2013). La cançó, com ja va avançar Enderrock la setmana passada, es diu "Teresa Rampell". Suposa un canvi important en la producció del grup: el quartet barceloní trenca amb els sons acústics i s'electrifica en un tema amb clares referències del rock laietà. El tercer disc del quartet barceloní es publica el proper 16 d'abril. Al cap de poques hores de fer-se públic, "Teresa Rampell" ja és número 1 de cançons a iTunes i Atletes, baixin de l'escenari número 1 d'àlbums (només amb la prereserva). 

Manel
ha desat l'ukelele i les guitarres acústiques a l'armari. Com a mínm, això és el que es desprèn del primer senzill del seu nou treball, que des d'avui es pot escoltar a Spotify i està disponible a iTunes, plataforma des d'on és possible realitzar una prereserva del disc. I si hem de fer cas de "Teresa Rampell", Atletes, baixin de l'escenari serà un treball més pròxim al rock que tota la seva producció anterior. 
"Teresa Rampell" és una cançó llarga tot i tractar-se d'un single (més de cinc minuts) i connecta amb l'imaginari sonor del rock laietà i en especial amb discos com Dioptria (Concèntric, 1970) de Pau Riba. La lletra no és tan críptica com altres vegades, i parteix de la narració d'una nit de festa a Barcelona protagontizada per l'enigmàtica Teresa Rampell. El grup, format per Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé, ha compost, gravat i produït el seu nou disc entre els mesos de febrer i març a l'estudi Can Sons de Barcelona. Atletes, baixin de l'escenari surt a la venda el proper 16 d'abril. 


 
Teresa Rampell ()