Mishima i Mazoni bufen les espelmes del TR3SC

Entrades amb descompte per a la festa del VIII aniversari als lectors d'Enderrock.cat

| 09/05/2014 a les 15:00h

El 16 de maig a la sala Razzmatazz tindrà lloc la celebració del 8è aniversari del club de cultura TR3SC. El club celebra vuit anys de la seva creació amb una festa especial on la música en directe serà la protagonista. Mishima i Mazoni seran els grups que acompanyaran la vetllada en directe. Les entrades tindran un preu de 15 euros, però per als lectors d'Enderrock tenim un codi promocional amb descompte de 5 euros.

Mishima Foto: Albert Polo

Per commemorar els vuit anys que aquesta iniciativa dóna l'oportunitat al públic de veure espectacles de música, cinema, teatre o circ amb ofertes i preus més econòmics, el 16 de maig a les 20.30 h se celebrarà l'aniversari d'aquest club de cultura amb una festa a la sala Razzmatazz de Barcelona: una doble ració de pop-rock amb els barcelonins Mishima i els gironins Mazoni.
El grup barceloní Mishima hi portarà el seu nou treball, L'ànsia que cura (TRIS- Warner, 2014), el seu setè disc d'estudi. El van enregistrar durant el mes de gener als estudis Black Box (França) amb la coproducció de l'alemany Peter Deimel (The Kills, The Last Shadow Puppets i Ana Calvi). Aquest nou disc es manifesta obertament pop i cerca en les melodies i les lletres més obertes i optimistes una teràpia que encomani esperança a l'oient. Mazoni també acaba d'estrenar disc, Sacrifiqueu la princesa (BankRobber, 2014), un treball optimista i lluminós on brillen les melodies pop, ara transportades a un paisatge completament nou que substitueix les guitarres per l'electrònica i els sintetitzadors. Podeu trobar més informació sobre totes les activitats organitzades pel TR3SC al seu web.

Oferta especial per als lectors d'Enderrock

Les entrades es poden aconseguir a través del web del club TR3SC per un preu de 10 per als socis i per als lectors d'Enderrock.cat, que us heu d'identificar amb un codi. Quan seleccioneu el nombre d'entrades, a sota apareixerà un desplegable amb el títol 'Tens un codi promocional?' i allà haureu de posar el codi: GENDERROCK.
Arxivat a: Concursos