Halldor Mar presenta 'Winds'

Sortegem tres entrades dobles per al concert de demà dijous a la Sala Bikini

| 25/06/2014 a les 12:00h

Halldor Mar presenta el seu nou disc, Winds (Trafalgar 13 / Satélite K, 2014), en un concert exclusiu: l'islandès actuarà demà dijous 26 de juny a les 21 h a la sala Bikini, i a enderrock.cat en sortegem tres entrades dobles.
 Halldor Mar

Fa poc més d'un mes que està disponible i tot i que la presentació oficial serà en el marc del festival Pròxims de Barcelona, el músic islandès Halldor Mar presentarà el seu disc d'homenatge a la Nova Cançó catalana en un concert en petit comité aquest dijous a la Sala Bikini. Es tracta d'un recull amb el nom de Winds que pren el nom del tema "Al vent" de Raimon: "és una selecció feta a partir de cançons molt estimades i molt representatives de Catalunya, que des de fa vint anys és també casa meva", explicava Mar a EDR el passat mes de maig.
El seu disc consisteix en deu adaptacions pop interpretades en anglès que ha escollit com a representatives de la cançó i el rock català. Així, ha fet la seva pròpia versió de "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Sisa , ara anomenada "The Sun Could Rise Tonight"; de "Paraules d'amor" de Joan Manuel Serrat , que porta per títol "Words of Love", o de "La gavina" de Marina Rosell , renombrada "The Seagull", entre d'altres.

Voleu anar al concert d'Halldor Mar?
Per participar en el sorteig de tres entrades dobles per al concert de demà dijous 26 de juny només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI on ens expliqueu quina és la vostra cançó preferida de Winds (Trafalgar 13 / Satélite K, 2014). Les tres entrades dobles se sortejaran entre tots aquells que escriviu abans de dijous 26 a les 11 h. Sort!
Arxivat a: Concursos