Girona Jazz Project homenatja Puntí

Diumenge s'inaugura el 14è Festival de Jazz de Girona

| 12/09/2014 a les 07:01h

La formació Girona Jazz Project ha adaptat més d'una desena de temes d'Adrià Puntí en una producció especialment creada per a la inauguració del 14è Festival de Jazz de Girona.
 Adrià Puntí Foto: Juan Miguel Morales
La Girona Jazz Project inaugurarà el 14è Festival de Jazz de Girona amb un repertori format per peces d'Adrià Puntí aquest diumenge 14 de setembre a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona a les 21 h, i obrirà així una nova edició del certamen, que s'estendrà fins al 27 de setembre i tindrà actuacions tan destacades com les de Håkan Broström Quartet amb Joey Calderazzo & Jeff 'Tain' Watts, Gabacho Maroconnection, David Mengual Slow Quartet i els Nu-Roots de David Pastor.
Si l'any passat la Girona Jazz Project va participar al festival amb un homenatge a Charlie Parker –també presentat als festivals Jazz Terrassa i Jazzaldia de Donostia–, enguany repeteix amb el cançoner d'Adrià Puntí, un altre músic genial i visionari, en aquest cas en el terreny del pop i del nostre país.
Amb el títol Girona Jazz Project fa Puntí, la formació gironina adapta algunes de les peces més emblemàtiques d'Adrià Puntí, com "Ull per ull", "Viatge d’un savi vilatrista cap enlloc", "Mmm quin fàstic veeecs, que bo", "Muriel" i "Coral·lí", entre d’altres. Per primera vegada la GJP actua sense director, amb material generat pels mateixos membres de la banda i amb música original de casa nostra.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz