Benvinguts a la ciutat de la utopia

Engega la segona edició del festival Clòwnia

| 26/06/2015 a les 07:00h

El festival impulsat per Txarango obre les portes per segon cop. Aquesta nova edició del festival se celebrarà a final de juny a Sant Joan de les Abadesses. Revolucionaran l'escenari La Pegatina, Gertrudis, Aspencat, Zoo i The Sey Sisters, entre altres, en un festival on tot és possible. 

Clòwnia. Foto: Xavier Mercadé

Sant Joan de les Abadesses s'omplirà de música i circ avui i demà de la mà de les bandes i artistes que passaran pel Clòwnia. Cybee llançaran el tret de sortida avui a les 11 h a la plaça Major del poble, acompanyats d'El Son de la Chama. Randellaires seran a l'Àgora al migdia, reinterpretant les cançons i les danses tradicionals de les muntanyes del Ripollès.

També hi seran Gertrudis, que després de 15 anys de trajectòria demostraran que cançons mítiques seves com "Samarreta", "Chauen", "Carai, carai" o "Ara vinc d'enlloc" estan més vives que mai. Compartiran escenari amb una de les principals propostes mestisses de l'Estat francès, Babylon Circus. La mateixa nit La Pegatina presentarà Revulsiu (DRO/Warner, 2015), Aspencat actuaran dins la gira El compte enrere, i des del Japó aterraran Caribbean Dandy, la sound system més important de la música alternativa nipona.

Demà dissabte serà el torn de The Sey Sisters i Orquestrsa Di-versiones, que ompliran de música l'escenari de la plaça Major. Zulú 9.30 i Amparo Sánchez ocuparan l'Àgora a partir de les 15.30 h, i la nit serà d'El Niño de la Hipoteca, Txarango, Hoffmaestro, Zoo i Calavera Collective.

Teatre i circ
El Clòwnia completa la programació amb espectacles i tallers vinculats al món de l'espectacle. Avui, a partir de les 15.30 h a l'Àgora, ens transportaran al món dels jocs amb Tinixara, i Leo Bassi presentarà The Best of Leo Bassi. A Ciutat Clòwnia es podrà gaudir de la companyia En Diciembre, amb la història de dos personatges que només ells saben d'on vénen i on van. 

Demà serà el torn de l'espectacle de circ de Fer Catástofer a l'Àgora, i a Ciutat Clòwnia hi haurà la companyia Vol De Ment, presentant l'obra de circ Cadàver exquisit
Arxivat a: Enderrock, txarango, clòwnia, festivals