Mishima despulla la seva música al Privat de Mataró

| 10/02/2006 a les 07:00h

Mishima, L'Ham de Foc, Nubla i Maria del Mar Bonet són alguns dels intèrprets convidats al primer Cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró, organitzat per la Casa de la Música Popular amb l’objectiu de portar els concerts als millors espais de la ciutat. Fins al mes d'abril, diverses sales i espais de la capital del Maresme acolliran una sèrie de concerts especialment dissenyats per als amants dels sons reposats.
Avui és el torn del pop introspectiu i personal dels barcelonins Mishima, que han preperat un espectacle inèdit per a l'ocasió: un concert acústic –el primer que realitzen– on recuperaran temes dels seus dos primers treballs en anglès, interpretaran cançons poc habituals del repertori del seu tercer disc, Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (DiscMedi, 2004) i estrenaran algunes composicions noves. La formació que encapçala el cantant David Carabén serà l'habitual, però tots els instruments estaran desendollats. El concert començarà a les 24h a la sala Privat de Mataró.
El cicle, amb vocació de continuïtat, també tindrà com a protagonistes L’Ham de Foc (12 de febrer, Foment Mataroní); Nubla (17 de febrer, Nova Aliança); Zyriab (18  de febrer, Arcàdia), i Joan Isaac (26 de febrer, Nova Aliança). Al març actuaran Maria del Mar Bonet, Roger Mas i Dani Nel·lo, i a l’abril, Chispa Negra i P.J. González.
Arxivat a: Enderrock