Sopa de Cabra i l'Acampada Jove, en imatges

Galeries d'imatges

| 20/07/2015 a les 11:30h

El tercer cap de setmana de juliol ha tingut dues cites musicals que han aplegat un bon nombre de públic, i a Enderrock.cat hi trobareu un resum en imatges realitzades pel fotògraf Xavier Mercadé.


La gira de tres únics concerts de Sopa de Cabra va començar el dissabte 18 de juliol a Sant Feliu de Guíxols. Els gironins van actuar en el marc del festival Porta Ferrada davant milers de persones que van poder gaudir de les cançons més emblemàtiques de la banda. Amb una escenografia espectacular i una pantalla de 30 metres quadrats com a teló de fons, la màgia de Sopa de Cabra va tornar a emocionar. Aquí trobareu un record fotogràfic de la nit i si éreu a primera fila, potser us va caçar Xavier Mercadé!



Montblanc, en canvi, va acollir per setè any consecutiu l'Acampada Jove (aquí pots llegir la crònica). El festival politicomusical de les JERC va reunir al llarg de tres dies uns 32.000 joves d'arreu dels Països Catalans en una vintena edició marcada sobretot per la gran presència de grups valencians (Aspencat, La Gossa Sorda, La Raíz, Auxili, Atupa, Feliu Ventura & Xerramequ i els Aborígens, entre altres) i també Els Catarres, La Pegatina, Brams o Dr. Calypso

Xavier Mercadé va passejar per la zona d'acampada i els concerts el divendres 17 de juliol, així que busca't a la galeria d'imatges que potser t'hi trobaràs!

Arxivat a: Enderrock, sopa de cabra, galeria d'imatges, festivals, acampada jove