Albert Fibla balla El vals de la ingenuitat

| 28/02/2006 a les 07:00h

El cantautor de Badalona acaba d'editar el seu segon disc, El vals de la ingenuitat (Picap, 2006). "Un cantautor que fa servir el català és un inegenu, però jo vull reivindicar aquesta ingenuïtat des del costat més positiu", explica Fibla. "La decisió de dedicar-me a la cançó és el que m'ha fet més feliç en la vida", explica. Entre els referents d'aquest badaloní, integrant de la nova generació de 'bandautors' (cantautors amb banda), s'hi compten Serrat, Aute o Sabina.
Llicenciat en Ciències de la Informació i especialitzat en periodisme esportiu, Albert Fibla va simultanejar l'exercici del periodisme amb les seves actuacions als bars de música en directe de Barcelona fins a l'estiu de 2002. Des d'aleshores, es guanya la vida només gràcies a la seva veu i la seva guitarra. Ha estat finalista del concurs Sona 9 per a nous talents organitzat per la revista ENDERROCK, TV3 i Catalunya Ràdio, i el 2004 va debutar amb el disc Senzill (Picap).
Albert Fibla presentarà el seu segon treball en el marc del festival Barnasants el proper 7 de març a la sala Luz de Gas de Barcelona. Ho farà acompanyat de la seva formació habitual: Josep Traver (guitarra i arranjaments), Guillem Aguilar (baix), Albert Sabater (percussió) i Marcel Botella (teclats).
Arxivat a: Enderrock