Els 50 discos imprescindibles

Sisa, Love of Lesbian i Manel, entre els guanyadors dels Premis Enderrock de la crítica

| 27/12/2016 a les 07:00h

La revista Enderrock de gener obrirà l'any presentant la llista dels 50 discos de l’any 2016: a les primeres posicions hi trobem el reconeixement de la crítica dels Premis Enderrock, que enguany destaca la feina de Sisa (millor disc de l'any), Love of Lesbian (millor artista de l'any), Manel (millor disc de pop-rock), Quimi Portet (millor disc de cançó), Belda & Sanjosex (millor disc de folk), Maika Makovski (millor disc en llengua no catalana) i Roba Estesa (grup revelació). 


Els Premis Enderrock de la crítica enguany consideren Malalts del cel (Satélite K) de Sisa el millor disc de l’any. Love of Lesbian rep el guardó de millor artista de l’any com a reconeixement d’una trajectòria creixent que ha tingut un nou capítol d'èxit amb El poeta Halley (Warner). Manel és el millor disc de pop-rock amb Jo competeixo (DiscMedi/Warner), Quimi Portet és el millor disc de cançó amb Ós bipolar (Música Global), Belda & Sanjosex signen el millor disc de folk amb Càntut (BankRobber), Maika Makovski, millor disc català en altres llengües amb Chinook Wind (El Segell del Primavera) i Roba Estesa, que enguany han publicat Descalces (Coopula), són l'artista revelació.

També podeu descobrir els 50 discos del 2016 ordenats:


Els Premis Enderrock a EDR
Els guanyadors dels Premis Enderrock de la crítica són els protagonistes de l'últim EDR de l'any. Així doncs, a l'EDR #153 trobareu una entrevista a cadascun dels guanyadors acompanyada d'una videopresentació de cada disc realitzada per alguns dels membres de la crítica i redactors d'Enderrock.
Arxivat a: Enderrock