05-01

| 29/12/2015 a les 00:02h

 
05.


 
NÚRIA GRAHAM
Bird Eyes
(El
 Segell del Primavera)

El resultat de Bird Eyes ha confirmat l’excel·lència de la maqueta de la joveíssima cantautora osonenca: una veu encisadora, cançons extraordinàries i una impactant execució. El colofó ha estat la demostració que la posada a escena del directe no deixa l’oient indiferent, de manera que ha sabut conduir la seva aposta pel bon camí del futur. Indomable.

04.
 

PAU FIGUERES
Pau Figueres
(Whatabout Music)

El talent de Pau Figueres en la senda marcada per la guitarra catalana instruïda per Toti Soler es tradueix en una brutal tècnica interpretativa –que ha acompanyat i produït molts artistes els darrers anys– i descobreix una riquíssima faceta compositiva al seu primer disc. El jove barceloní debuta amb deu fantasioses peces eclèctiques.

03.


FERRAN PALAU
Santa ferida
(Halley Records)

Els colpidors i apoplèxics temes del segon disc del músic esparreguerí, publicat tres anys després de L’aigua del rierol (Amniòtic Records, 2012), davallen com laments silenciosos i dagues estremidores. Una Santa ferida penetrant i profunda des d’on sucumbeixen les brillants composicions d’intensitat emocional.

02.


XARIM ARESTÉ

La rosada / Cine Ebro
(BankRobber)

Amb la guitarra entremaliada en peu de guerra i la veu asclada, Xarim Aresté s’exposa amb La rosada a l’autenticitat d’un artista i poeta de gran sensibilitat. La seva faceta compositora, que ja havia seduït més d’un al capdavant de Very Pomelo, esclata amb el seu segon disc en solitari, on defensa amb les urpes rockeres i l’esperit lliure la imaginació que li emana del cap i del cor.

01.


ADRIÀ PUNTÍ
La clau del girar el taller
(Satélite K)

El renaixement discogràfic d’Adrià Puntí demostra la seva enorme capacitat per escriure cançons seductores, abruptes i inquietants sobre incisives melodies elèctriques. Amb el retorn l’artista saltenc s’ha reafirmat com un dels personatges més singulars, sorprenents i aclamats de l’escena catalana moderna, i s'ha coronat com a rei del rock d’autor.
<< inici    << 41-50    << 31-40     << 21-30     << 16-20   
 
<< 11-15       << 06-10      
Arxivat a: Enderrock