Els Amics de les Arts i Coriolà a l'Enderrock Sona

Demana la teva invitació per la xerrada amb públic del 8 de febrer a la Damm

| 01/02/2017 a les 11:50h

Els Amics de les Arts són els protagonistes de la revista Enderrock de febrer, i els convidats al cicle Enderrock Sona. Per aquest motiu, dimecres 8 de febrer pujaran a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per parlar de les noves cançons del disc Un estrany poder (Sony, 2017). Si vols venir, cal que omplis aquest formulari.
Els Amics de les Arts Foto: Arxiu del grup

Ja s'acosta la sortida del nou àlbum d'Els Amics de les Arts, prevista per al 24 de febrer. Coincidint amb l'arribada del nou treball, al mes de febrer són portada de la revista Enderrock, i per tant també els protagonistes d'una nova cita de l'Enderrock Sona, el cicle que porta els artistes de portada a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C. Rosselló 515, Barcelona).

Abans de la xerrada informal amb Els Amics de les Arts, el grup Coriolà presentaran en directe alguna de les cançons de La tremolor, (Petits Miracles, 2016), un segon disc dels maresmencs que ve carregat de pop imaginatiu i cinematogràfic.

[ENTRADES EXHAURIDES] Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per l'Enderrock Sona de dimecres 8 de febrer, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm s'obriran a partir de les 19:45 h.
Arxivat a: Enderrock, coriolà, enderrock sona, concert, Els Amics de les Arts