Actualitat

RTVE Catalunya estrena «Músics»

Coriolà inauguren avui aquest nou programa

S'emetrà els divendres a les 19.30 h per La 2 i els dissabtes a les 17 h per Ràdio 4

| 24/03/2017 a les 11:13h

Coriolà
Coriolà | Juan Miguel Morales
Avui s'estrena un nou programa musical, gestat entre Televisió Espanyola Catalunya i Ràdio 4. Es presenta com un "nou punt de trobada per als intèrprets de casa nostra: formacions originàries o instal·lades a Catalunya, sense importar la procedència ni l'idioma". Es tracta de Músics, un projecte dirigit i presentat pel periodista Goyo Prados, que des del 2014 és al capdavant del programa de tardes de Ràdio 4, Anem de tarda.

Segons Ana Cler, directora de producció de programes de TVE Catalunya, el programa "no vol apostar per grups consagrats, sinó donar oportunitats a grups i solistes que comencen". En aquesta línia, les bandes actuaran en directe i repassaran la seva trajectòria en un nou programa enregistrat des de la sala El Siglo de Sant Cugat del Vallès (al Mercantic).

Coriolà s'encarregaran avui a la tarda d'inaugurar aquest nou espai per a la música, i la llista continuarà amb bandes com Animal, Tori Sparks i Calamento, Joan Rovira, Judit Neddermann, Los Átomos, Biel Ballester Trio, Pantaleó i Blaumut, entre d'altres. 

Per ara Músics engega amb 13 capítols de mitja hora de durada i s'emetrà els divendres en format televisiu (a les 19.30 h a La 2 de TVE Catalunya) i els dissabtes en format radiofònic (a les 17 h a Ràdio 4).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, RTVE, Ràdio 4, La 2, Coriolà, tv, Músics

COMENTARIS

q comencen???

Anònim, 24/03/2017 a les 13:08

coriola
pantaleo
animal
blaumut
grups q comencen???

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.