concert

Itaca Band torna als escenaris pel Cruïlla de tardor

La banda de Montcada i Reixach ha viscut els darrers mesos aïllada dels concerts; el del Cruïlla serà el primer després del boicot a Sants aquest estiu

Itaca Band denuncia la instigadora del rumor d'agressió masclista

| 26/10/2017 a les 13:45h

Itaca Band en concert al Canet Rock
Itaca Band en concert al Canet Rock | Àlex C
Aquest divendres 27 d'octubre era una data que Itaca Band tenia marcada al calendari des de feia dies. Els de Montcada tornen als escenaris dos mesos després dels fets ocorreguts a les Festes de Sants i que han allunyat la banda dels concerts just en plena gira de presentació del seu últim disc, Explosiva (Halley Records, 2017). El festival Cruïlla ha confiat en la banda per la seva edició tardorenca.

Al Poble Espanyol s'ha preparat un hivernacle, on el cap de setmana passat ja va actuar Lory Meyers, on pujarà Itaca Band a partir de les 21 h, amb entrades a un preu de 10 euros. El concert serà especial, ja que s'acompanyaran dels "Amigos", i convertiran l'espectacle en una espècie de karaoke de to reivindicatiu, festiu i emocional a parts iguals. Després del concert del Cruïlla, la banda també tocarà a la Festa Major de Gurb amb Brams, Band Boo i Sixtus.




 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, itaca band, concert, festivals, Cruïlla, Itaca Band, actualitat

COMENTARIS

Concerts a la vista

Osonenca, 26/10/2017 a les 15:20

El dia 11 de Novembre toquen a la F. M. de Gurb... ejem.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.