Estrena

Estrenem les dues primeres cançons de Natiu, un grup amb arrels

La banda de Cervera presenta dues cançons del seu disc de debut, homònim, que sortirà el 9 de març

| 28/02/2018 a les 17:00h

Els cerverins Natiu
Els cerverins Natiu | Mariona Duran
Si el nom del teu grup és Natiu i si el teu disc de debut porta el mateix nom vol dir que et prens seriosament les teves arrels. Els quintet de Cervera se sent molt pertanyent al paisatge de la Segarra, de pagès i rural, i estrena aquest proper 9 de març el seu primer disc. Avui a Enderrock.cat avancem dues de les cançons que contindrà.

Jaume Llobet (veu i teclat), Virgina Borrás (veu i guitarra), Dario Díaz (guitarra), Roger Azcona (baix) i Gerard Cortadellas (bateria) són la formació que de mica en mica s'ha anat consolidant fins a forjar el seu propi estil. L'àlbum homònim, Natiu (Krik Music, 2018), ha estat enregistrat i produït per Manel Pedrós de Blaumut.



Sobre "L'antic joc", Jaume Llobet comenta que és una cançó "amb múltiples interpretacions, totalment oberta". El tema que aborda és "la lluita de poder", que tal com explica Llobet: "És un fet endèmic, el gran engany que suposa el poder, i la societat sempre hi ha girat al voltant". La lletra en forma de denúncia es mescla amb el to 'èpic' de la música.



La segona cançó a estrenar és "Més enllà", que el mateix vocalista i teclista destaca que versa sobre "una mirada que va més enllà, que traspassa prejudicis establerts". D'aire més acústic, "pot tenir una interpretació romàntica, tot i que no deixa de tenir un significat molt obert".

Els cerverins Natiu. Foto: Mariona Duran

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Natiu, Cervera, estrena, L'antic joc, Més enllà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.