Estrenes

Estrenem «Bruixes», el nou videoclip de Ginestà

"Bruixes" és un nou avançament del proper disc de Ginestà, 'Neix', que sortirà el proper 30 de març

Es tracta d'un videoclip on la temàtica feminista configura tot un conjunt d’estils que acompanyen una suau melodia

| 13/03/2018 a les 09:30h

Ginestà
Ginestà | Arxiu banda
A Enderrock.cat estrenem "Bruixes", el segon avançament del proper disc de Ginestà, que es titularà Neix (autoeditat, 2018) i sortirà a la llum el proper 30 de març. Es tracta d'un videoclip protagonitzat per dones amb realitats diferents: les actrius corren cap al mateix punt on es troben i, còmplices, enterren tot el que les oprimeix i les censura, fent d'aquest moment conjunt un ritual d'alliberament.



Ginestà és un grup jove que va néixer fa poc més de mig any a Barcelona i està format per cinc persones vingudes de diferents punts del país; amb Pau i Júlia a la veu, dos germans implacables amb una connexió molt especial i acompanyats d’una banda exquisida amb Andreu a la guitarra, Zoe al baix i Macià a la bateria. Tots junts fan de Ginestà un projecte ple de força i tendresa amb un denominador comú: les lluites d’ahir i avui.

A mig camí entre el pop, el folk i la cançó protesta, Ginestà és tota una declaració d’intencions sincera i desafiant. El primer avançament, “Folk tendre” acumula ja més de 10.000 reproduccions. El mateix títol dona pistes de com es desenvoluparà rítmicament i recorda al títol de l’EP del seu anterior projecte: La Púrria.

“Bruixes” és la sisena cançó del disc Neix (autoeditat, 2018). De temàtica feminista, aplega tot un conjunt d’estils amb una lletra carregada d’imatges que acompanyen una suau melodia. Amb la potent col·laboració de la Gemma Polo de Roba Estesa, la cançó pretén reapropiar-se de la històrica connotació negativa de les bruixes, i és doncs un cant a l’empoderament i la llibertat de la dona.

Neix (autoeditat, 2018) és el primer treball de les barcelonines gravat a l'Atlántida Estudio, està compost per deu cançons en català i una en castellà, i sortirà a la llum el proper 30 de març. A partir del seu llançament, l'àlbum estarà disponible a les plataformes iTunes i Spotify. Un debut impecable amb col·laboracions com les de Gemma Polo de Roba Estesa o Vera Carryon de Mafalda.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Ginestà, estrenes, Roba Estesa, mafalda, Estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.