Anonymous apunta cap a Eurovisió

| 10/05/2007 a les 07:00h

"Salvem el món (Let’s Save the World)" és la cançó amb què Anonymous representa Andorra al 52è festival d’Eurovisió, que se celebra a Finlàndia del 10 al 14 de maig. Aquesta nit, el grup actuarà a l’Hartwell Arena d'Helsinki, amb l’objectiu de passar la primera selecció i col·locar-se entre els deu grups de la final de dissabte.
“Tocar davant de tot el món és un somni fet realitat. Estem molt contents de tenir una oportunitat com aquesta i no la volem desaprofitar”, explica el grup a Enderrock. Anonymous va néixer el 2004 quan quatre companys d’institut (Niki, Gallego, Cristian i Alejandro, tot i que a Helsinki només hi assitiran tres memebres) van decidir formar la seva banda de punk-rock amb guitarres a l’estil de Green Day i Blink 182, dos grups que els serveixen d’inspiració. L’estètica que fan servir és agressiva i amb un punt naif, a l’estil d’Abril Lavigne als inicis, adoptada amb naturalitat.
“Salvem el món” l’han composat ells mateixos. El grup explica: “La veritat és que no sabíem de què podia anar la cançó. Teníem la part instrumental però ens faltava la lletra. I un dia, parlant amb el meu pare va sortri el tema ecològic, i ens va semblar que era un tema perfecte per a fer reflexionar la gent. Estem duent el planeta cap a la destrucció, però creiem que encra som a temps de canviar-ho”.

 
Arxivat a: Enderrock