Festivals

Ramon Mirabet, Jorge Drexler i Hombres G tanquen el cartell del Festival Mil·lenni

La 20a edició porta més de 40 artistes, entre els quals hi ha Nathy Peluso, Sílvia Pérez Cruz, Pablo Milanés i Ólafur Arnolds

| 24/10/2018 a les 14:00h

Ramon Mirabet
Ramon Mirabet | Bokehron
El Festival Mil·lenni ha anunciat una nova traca de confirmacions per a l'edició d'enguany, i tots aquests nous concerts ja tenen les entrades a la venda. Entre els artistes que s'afegeixen al cartell d'aquest vintè Mil·lenni hi trobem entre altres la icònica banda madrilenya Hombres G, que interpretarà al Palau de la Música algunes de les seves mítiques cançons, com "Sufre mamón"; el cantautor uruguaià Jorge Drexler, que presentarà també al Palau el seu format més acústic, i el cantant de Sant Feliu de Llobregat Ramon Mirabet, que interpretarà els temes del seu tercer disc. 

Juntament amb la confirmació dels concerts de Josep Carreras, Maldita Nerea, Peter BenceEarth Wind & FireRuth Lorenzo, Sigmund Wilder & Pësh i Shinova, els tres artistes se sumen a un cartell eclèctic i per a tots els gustos, que ja portava concerts de trenta artistes per diferents sales barcelonines, de l'Auditori al Gran Teatre del Liceu, passant per sales com l'Apolo o la Barts.

La resta del cartell
Aquest any la programació inclou artistes de la talla de Jarabe de PaloMiguel PovedaMiguel RíosKool & The GangRosana Amparanoia, combinats amb propostes més emergents com Pavvla, MorganNathy Peluso o Rayden, que serà a Razzmatazz presentant el seu nou disc, Sinónimo (Warner Music, 2019).

Els noms d'alçada no s'acaben aquí, perquè també es podran veure al festival els concerts de Sílvia Pérez Cruz, acompanyada al Palau de la Música pel pianista Marco Mezquida; el cantautor cubà Pablo MilanésPaco Ibáñez celebrant els cinquanta d'anys del seu icònic concert a l'Oympia de París o Zahara, que presentarà al festival el seu darrer disc, Astronauta (G.O.Z.Z. Records, 2018).

La resta de noms que trobem al cartell són Ólafur Arnalds, Sau30, MC50, Salvador Sobral, Maika Majovski, Quartet Brossa, Martha Reeves & The Vandellas, Judi Jackson, Nina Simon, UB40 i Los Planetas.
 

Cartell del vintè Festival Mil·lenni. Foto: Arxiu

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Ramon Mirabet, Jorge Drexler, Hombres G., festivals, Rosana, Ólafur Arnolds, Amparanoia, Pablo Milanés, Sílvia Pérez Cruz, Rayden, Pavvla, Nathy Peluso, Festival Mil·leni

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.