Videoclips

Caseta i l'espurna que ho engega tot

Estrenem 'La veritat caurà', primer videoclip de 'Surto del son' (Hidden Track, 2019) del grup de Matadepera

| 13/09/2019 a les 14:00h

Caseta
Caseta | Arxiu grup
Les parelles de protagonistes femenines van triomfar amb una pel·lícula com Thelma & Louise i el seu final sorprenent. Alguna cosa podria tenir a veure amb aquest videoclip de Caseta, "La veritat caurà", amb allò volàtil del pop i una llum de capvespre que dibuixa alguna realitat inquietant, però en una fase menys adulta. El grup de Matadepera Caseta presentarà en uns mesos un segon disc d’indie-pop, Surto del son (Au! Records, 2019) com qui inicia la joventut amb energia.

Caseta s'apropen en el nou disc a l'electrònica, tot i que les  cançons no deixen el pop de banda i n'assenyalen un culpable: "Durant el procés vam demanar consell al grup Sense Sal, veïns de la ciutat, i ens van presentar el Manel Bach, que els havia ajudat en l'anterior disc Només tenim la veu (Música Global, 2017). En aquell moment va passar a ser el productor del nou disc".

A diferència de Naufragi (Hidden Track, 2017), diuen que les cançons les han treballades com peces individuals. Pel que fa a "La veritat caurà", el vocalista i guitarrista Jan Buxeda diu: "Parla de l'espurna que ho engega tot. Volem explicar el moment en què et despulles de complexos i comences a fer el que de veritat et demanen del cap, el pit i l'estómac. La Júlia Buxeda (la meva germana) i la Rosa Sala són les protagonistes del clip. Es troben en el punt de l'adolescència en què els agrada experimentar: entrar en un cotxe desconegut, provar el tabac per primera vegada, el sexe... Trenquen amb aquelles pors que teníem nosaltres i que elles no tenen".

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, estrena, videoclip, Caseta

COMENTARIS

Caseta

Anònim, 13/09/2019 a les 21:51

Feliçitacions el grup, com un adoleçent anat descobrint, i madurant cosa que dona força i empenta per anar seguint.
Endevant Caseta!!!!!!!!

M'agrada

Anònim, 13/09/2019 a les 22:10

Bonica presentació d'una realitat, amb respecte i naturalitat.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.