festivals

El Festival de Blues de Cerdanyola celebra enguany l'edició XXIX'5

L'organització ha anunciat que aquest estiu es farà una edició adaptada a les circumstàncies

El Festival de Blues havia de celebrar enguany una edició internacional pel 30è aniversari que ha quedat posposada pel 2021

La guia definitiva dels festivals d'estiu

| 02/07/2020 a les 13:30h

Festival Internacional de Blues de Cerdanyola
Festival Internacional de Blues de Cerdanyola | Txus Garcia
Del 2 a l'11 d'octubre Cerdanyola del Vallès acollirà una nova edició del Festival de Blues. Un cicle, adaptat a les circumstàncies, amb una cinquantena de concerts d'artistes locals ubicats en mitja dotzena de recintes de la ciutat a l'aire lliure. A més de les habituals exposicions i activitats per a públic familiar que completen el cartell.

Enguany, el Festival de Blues havia de celebrar una edició especial, en motiu del 30è aniversari del festival, amb artistes internacionals. A causa de la situació derivada de l'esclat de la pandèmia i de les mesures de seguretat imposades, per això, la celebració s'ha vist posposada a l'any vinent i subsituïda per una edició XXIX'5.

Així doncs, les actuacions del cicle es repartiran per tota la ciutat, en diferents recintes a l'aire lliure. A més, es recuperaran espais per a la cultura com l’amfiteatre de Can Serra, la Masia Cordelles, l’antiga pista d’hoquei de la biblioteca municipal o Ca n’Ortadó.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Festival de Blues, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.