estrenes

Ann ressalta «Les sardines» amb la veu

Estrenem un avançament del segon disc de la cantant valenciana, que inclourà musicacions del poeta Jesús Huguet

| 15/12/2020 a les 14:00h

Ann
Ann | Arxiu
Ann debutava ara fa un parell d'anys amb un disc homònim que despertava el pop valencià, acústic amb influència electrònica, que l'artista Anna Roy descobria entre versos. Ara, la cantant presenta un segon disc sota l'etiqueta Les sardines (394 Produccions, 2020), una nova fornada de musicacions molt acurades del poeta Jesús Huguet, en què Roy s'acompanya de Albert Bertomeu a la guitarra, completant el duet. Avui n'estrenem el primer clip, acompanyant de la cançó que posa títol a l'àlbum, "Les sardines". 


Aquesta musicació de "Les sardines" és una de les cançons que s'inclouran al segon àlbum d'Ann, que veurà la llum el proper divendres a través de la plataforma Bandcamp. Del clip que la vesteix, cal destacar-ne les il·lustracions, elaborades pel mateix autor del poema musicat, Jesús Huguet, i la simplicitat en què els dos intèrprets teixeixen una sonoritat plena de complicitat i alegrança. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Ann, Anna Roy, Les Sardines, valència, estrena, estrenes, videoclips

COMENTARIS

Precios

Anònim, 16/12/2020 a les 21:44

Un disc precios

II·lustrador

Anònim, 17/12/2020 a les 15:27

El poeta és Jesus Huguet Pasqual mentre que l’il·lustrador és Jesus Huguet Enguita

Viva / visca la música

Santiago de Belver, 25/12/2020 a les 06:24

Hola Ana, eres clavada a la Paqui que conocí en el lejano 83 cuando cursabas 1 de EGB en el Orba. Aunque no consigo captar la letra me gusta tu voz, la música de las guitarras, el escenario, la sencillez y naturalidad. Os deseo la major de las suertes en el mundo de la música al margen de reguetones, DJs, grupos de versiones y grupos tributos. Recuerdos a la mamá de Albert que estuvimos comiendo en mi casa al regreso de un viaje por Francia con Alberto y Paqui. Sigo escuchando alguna vez a All tall

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.