estrenes

La festa de Roko Banana segueix en peu

Avancem el primer clip del segon disc de Roko Banana, 'El veïnat'

El trio de Banyoles aposta per un LP en català i lletres reivindicatives

| 24/02/2021 a les 13:30h

Roko Banana
Roko Banana | Arxiu
Dos anys i escaig després del disc debut Madness and Coffee (autoeditat, 2018), Roko Banana torna a l'acció amb el nou senzill "La meva festa". El tema, que tracta sobre una manera concreta d'entendre el món i la vida, pertany al segon LP de la banda anomenat El veïnat (autoeditat, 2021), un disc que segueix tractant temàtiques socials i que veurà la llum el 25 de març. Estrenem el clip de la cançó "La meva festa".


El nou senzill de la banda banyolina vol transmetre que el més important en aquesta vida és fer el que a un li ve de gust. D'aquesta manera, explica que ningú no és especial, que res en aquesta vida no té sentit i que, per tant, el millor que podem fer és no capficar-nos-hi. Versos com "Ningú pot assegurar-me quin és el final" o "Mentrestant m'esforço per fer-vos veure que ningú és tan especial" mostren que els finals són incerts i que no hem de dedicar gaire estona a qüestionar les coses que ens succeeixen.

Tanmateix, el tema serveix per establir les pistes del nou LP amb una crítica, alhora que un elogi, a l'espècie humana, amb un so molt marcat per la ràbia i la calma melòdica. Amb aquests nous temes, la banda marca una evolució sonora i lletrística canviant de l'anglès al català, i agafant un to més agressiu i rocker. Així, amb aquest segon àlbum Roko Banana tendeix -amb influències de bandes com Hereu Escampa o All them Witches- al rock progressiu i al hip-hop, amb la voluntat, però, de sortir de les estructures habituals i establertes del rock. Tot el treball ha sigut gravat a Santa Pau Estudis, produït i mesclat per Panxii Badii i masteritzat per Víctor García (Ultramarinos Costa Brava). En directe, el disc es podrà sentir al concert de presentació el 24 d’abril a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclip, Roko Banana, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.