estrenes

Germà Negre, amb furgoneta fins a la Mare de Déu del món

Els banyolins versionen una cançó popular holandesa i la transformen en «Fàstic d'amor», el primer avançament del proper EP

Germà Negre: «Busquem el punt d'ironia en la reivindicació»

| 28/04/2021 a les 13:45h

Germà Negre
Germà Negre | Arxiu del grup
Just un any després del seu darrer llançament discogràfic, Germà Negre torna a la càrrega amb quatre nous temes encapsulats dins l'EP Picants, obscenes, amor i penes (Halley Records, 2021), previst pel proper 6 de maig. Ens comencem a endinsar en aquest nou treball dels banyolins avançant-ne "Fàstic d'amor", una versió de la cançó popular holandesa "Nachts na tweeën", amb la qual la banda retorna a la seva essència primigènia: el terreny de l'adaptació i la versió. 


El septet s'enfila en una Volkswagen Westfalia de color vermell per iniciar el viatge cap a aquest festiu i rocambolesc "Fàstic d'amor". La cançó és un atípic tema d'amor marinat amb molt d'humor. La peça, amb la veu particular d'Adrià Dilmes, suma amb la ja habitual col·laboració de la Cobla Bisbal Jove, les veus de Nina Pagès, Gemma Olivas i Ariadna Torrent i amb Marcel Caselles com a arranjador.

L'EP que presentarà el grup es mourà entre diferents estils, que van des de la patxanga holandesa a gèneres tradicionals com la cobla, la jota o el blues, passant per ritmes caribenys que remeten al companyerisme més d'esplai. Segons la banda, el format físic de l'àlbum vindrà empaquetat amb femta de burro del país. 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Germà Negre, fàstic d'amor, Holanda, versió, Banyoles, folk, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.