Estrena

L'Home Trencat té somnis de funambulista

Estrenem el nou avançament del músic vigatà que formarà part de l'LP 'Bilis negra'

| 26/05/2021 a les 14:45h

L'Home Trencat
L'Home Trencat | Foto d'arxiu
"Funambulista dels somnis" és el nou senzill de L'Home Trencat, l'àlter ego musical de l'osonenc Guillem Rigol. El tema es presenta com a avançament en exclusiva del seu proper disc Bilis negra (2021), que sortirà a la llum definitivament el proper 11 de juny. L'àlbum comptarà amb un total d'onze cançons, gravades i produïdes pel productor vigatà Jordi Casadesús i mesclades a Banyoles per Panxii Badii. N'estrenem el videolíric en primícia aquí mateix. 


La nova melodia es vesteix d'un estil pop-rock, amb presència important de les guitarres i el ritme acomodat de la bateria, que posa el també vigatà Xarli Oliver (bateria de Joan Miquel Oliver i exbateria de Sau). "Funambulista dels somnis", escrita per Ayna Pla, es converteix així en una cançó plena d'energia que ens transporta a la més profunda foscor d'un carrer, a altes hores de la nit, quan tots comencem a ser allò més proper a un zombi. 

El disc complet de L'Home TrencatBilis negra, veurà la llum el proper 11 de juny a totes les plataformes digitals, i el músic el presentarà en directe a la plaça del Carbó de Vic dos dies després, el 13 de juny al vespre. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, L'Home Trencat, estrenes

COMENTARIS

GUILLEM RIGOL

Anònim, 29/09/2023 a les 17:00

ETS UN CRACK!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.