actualitat

La calma i l'afany d'Alba Reche al Share Festival

Aquest dissabte 24 l'artista d'Elx presenta per primer cop a Catalunya el seu nou àlbum 'La pequeña semilla'

| 21/07/2021 a les 12:00h

Alba Reche
Alba Reche | Arxiu de l'artista
Alba Reche aterra des d'Elx a l'escenari del Share Festival gairebé tres anys després del seu desplegament d'ales des del concurs mediàtic Operación Triunfo, del qual va ser una de les finalistes amb més projecció l'edició 2018. Dos àlbums després, Reche se sent segura de les seves passes malgrat admetre que "algunes vivències m'hauria agradat viure-les a uns altres ritmes". Tanmateix, l'artista assegura que està convençuda "de ser on he de ser" i té molt bones sensacions per a la presentació en directe d'aquest segon títol: La pequeña semilla (Universal Music, 2021), que arribarà a l'Estadi Olímpic el proper dissabte 24 de juliol dins la programació del Share Festival. 



El carisma i la particularitat vocal de la jove cantant d'Elx són els punts fonts de l'èxit de Reche als seus vint-i-tres anys. Segons ella, les seves noves cançons són "una nova presentació de mi com a artista" a la vegada que és capaç de reduir-les a tres conceptes: "verd, paciència i aspiració". Tot això quedarà reflectit en un directe que va estrenar per primer cop el passat 16 de juliol i que portarà per primer cop a Catalunya gràcies al Share Festival. El seu concert és un dels caps de cartell d'enguany, i això li suposa "un honor enorme i molt d'agraïment", encara que -afegeix- "per a mi el més important és que la gent que vingui, sigui molta o poca, gaudeixi del directe que hem preparat". Aquest dissabte, a més, compartirà l'escenari de l'Estadi Olímpic amb la companya d'Operación Triunfo, Natàlia Lacunza.


Per a la presentació de La pequeña semilla, l'equip d'Alba Reche ha arranjat un directe amb quatre músics a l'escenari, entre els quals s'hi troba la seva germana Marina Reche a la percussió, qui també la va acompanyar a l'anterior gira. Quant al seu públic, la valenciana conclou que "és molt divers", i que la sorprèn però li encanta veure com "ja pot venir una família amb canalla petita, com un grup d'adolescents, com persones de l'edat dels meus pares, que tots hi troben el seu lloc". També explica que, gràcies a les estadístiques extretes de les reproduccions en línia de la seva discografia, ha pogut deduir que ara per ara, el seu públic es divideix entre un 30% de públic masculí, un 65% de públic femení i un petit tant per cent de púbilc de persones no binàries.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, pequeña semilla, barcelona, share festival, entrevista, alba reche, edrvalencià, entrevistes, universal music, edrvalencia, actutalitat, festvals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.