Actualitat

«S'ha acabat»: la cançó preferida de Gemma Polo

La cantant de Roba Estesa admet que la cançó d'Els Pets és referent per a la banda tarragonina

Parlem amb la veu de Roba Estesa com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una trentena d'artistes

| 01/08/2021 a les 17:00h

Roba Estesa
Roba Estesa | Michal Novak
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui us expliquem la cançó que Gemma Polo (Roba Estesa) hauria volgut escriure.

Com a bona banda del Camp de Tarragona, les Roba Estesa no podrien haver triat una altra cançó que la dels referencials Els Pets, concretament "S'ha acabat". El perquè l'explica Gemma Polo: "La discografia d'Els Pets ha estat present en la infància de totes les Roba Estesa. A més a més, hi ha alguna cosa de sentiment de territori que reforça aquest vincle amb la mítica banda. També, aquest tema concretament, pot connectar amb un dels relats lgtbiq+ més primerencs que escoltàvem explícitament en una cançó".


Roba Estesa, amb el tercer disc ja preparat per publicar aquesta tardor, creua els dits per poder emprendre la gira que tenen prevista per l'agost amb parades a Malgrat de Mar (dia 12), Tordera (dia 21) i Alcarràs (dia 28). Al setembre trepitjaran Les Borges Blanques el dia 3, Sant Quirze del Vallès el 10, el dia 11 actuaran a Barcelona (diuen que no poden donar més pistes, però la data de la Diada ja indica alguna cosa...), a Castellar del Vallès, el 12, i alguns "concerts més en festes de capitals que ens fan molta il·lusió", assegura Polo.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Roba Estesa, actualitat, la cançó que m'hagués agradat escriure, Els Pets, S'ha acabat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.