actualitat

«Jo vull estimar-te»: la cançó preferida de Las Karamba

El conjunt manifesta la seva admiració pel tema de Meritxell Neddermann

Parlem amb el grup com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

Las Karamba: «Tocar juntes és una explosió d'empoderament»

| 04/09/2021 a les 17:00h

Las Karamba
Las Karamba | Arxiu
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana SerratLa QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui us expliquem la cançó que Las Karamba hauria volgut escriure.

Las Karamba ressalta que "Jo vull estimar-te", de Meritxell Neddermann, "és una cançó tranquil·la, profunda i delicada". El conjunt ha decidit visibilitzar aquest tema en particular no tant per motius o records concrets amb la cançó, tot i que en destaca la seva "lletra preciosa", com per l'estima que li tenen a Neddermann, la primera teclista de la banda, i a qui guarden un gran afecte.


Las Karamba ha encarat aquest estiu amb molta il·lusió: "Estem molt contentes i agraïdes per la rebuda del nostre primer àlbum, Camino así (Guspira Records, 2021). Seguim treballant fent el que estimem i de forma molt constant per portar concerts plens d'alegria, mescla i sabor".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Las Karamba, estiu 2021, la cançó que m'hagués agradat escriure, Meritxell Neddermann

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.