Actualitat

«Ja no vull», la cançó preferida de La Sra. Tomasa

La banda barcelonina escull el tema de Meritxell Neddermann com a predilecte

En parlem amb el vocalista, Pau Lobo, com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 30/08/2021 a les 17:00h

La Sra. Tomasa
La Sra. Tomasa | Marta Mas
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana SerratLa QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui en parlem amb La Sra. Tomasa, que es decanta per "Ja no vull" de Meritxell Neddermann.

"La Meritxell Neddermann és una gran pianista i ara ha tret la seva faceta d’escriptora i compositora", lloa la banda. "Per nosaltres 'Ja no vull' combina una producció musical i uns músics molt potents", afegeix Pau Lobo, vocalista del grup barceloní, destacant el talent de la resta de músics que acompanyen Neddermann, així com la producció de Genís Trani (productor també dels darrers discos de La Sra. Tomasa). "Ens encanta la qualitat musical que ofereix aquest projecte dins el panorama de la música
en català."


Al llarg de l'estiu, La Sra. Tomasa ha actuat principalment a Catalunya, ja que la pandèmia ha dificultat poder tenir més concerts. Malgrat tot, però, la banda espera poder complir les expectatives marcades per a l'any vinent. "Estem preparant un 2022 ple de concerts i esperem que la situació ens ho permeti".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, estiu 2021, La Sra.Tomasa, Meritxell Neddermann, la cançó que m'hagués agradat escriure

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.