Actualitat

«Tossa bonica»: la cançó preferida d'El Pony Pisador

El conjunt barceloní destaca la sardana de Francesc Mas i Ros

Parlem amb banda com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 31/08/2021 a les 14:30h

El Pony Pisador
El Pony Pisador | Arxiu
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana SerratLa QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. 

El Pony Pisador aposta per una tria singular amb "Tossa bonica". "La cantem molt en directe i hauria 'molat' poder dir als concerts que és nostra. Però, què hi farem", comenta amb humor la banda barcelonina sobre aquesta sardana composta per Francesc Mas i Ros el 1951.


Malgrat tot, aquest estiu ha estat prou bo per a El Pony Pisador, que asseguren que han tingut molts concerts. Tot i l'obligatorietat d'organitzar els concerts amb el públic assegut, la banda destaca que "per sort, a part de ballar, la nostra música també es gaudeix cantant des de la cadira i picant a la taula. Per això estem tan agraïts al nostre públic que, malgrat les restriccions, ens omple els concerts dia sí dia també, tant si plou com si neva o com si ens cau el cel al damunt".
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, la cançó que m'hagués agradat escriure, actualitat, estiu 2021, El Pony Pisador

COMENTARIS

Genial!

Anna Genover i Mas, 06/10/2021 a les 17:13

M'ha fet molta il·lusó trobar aquesta entrada. El meu avi n'estava molt de Tossa Bonica per tot el que li va reportar. Va composar centenars de sardanes i en va dedicar a molta gent - fins i tot a mi, perquè va ostentar els títols d'avi i padrí - però sempre tenia Tossa Bonica al cor. Pot ser per això ens la va adaptar per interpretar-la amb la flauta (vam ser els originals de les classes portant una sardana com a peça per tocar).
Una altra sardana que em te el cor robat és la de "cinc rossinyols"
En qualsevol cas, emocionada que sigui la vostra cançó preferida, El Pony Pisador ;-)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.