estrenes

Els «Affairs» amorosos de Lil Russia i Adala

Estrenem el nou tema de la montcadenca amb Adala

 El senzill avança el tercer treball que Lil Russia és a punt de descobrir

| 29/09/2021 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
Ara fa un parell d'anys Lil Russia es va presentar a l'escena urbana catalana amb l'EP Deshielo (autoeditat, 2019) sota el braç. Amb un segon treball ja publicat i fiançant el seu projecte, ara la jove artista montcadenca prepara per a mitjan octubre la publicació del nou EP Ekklesia (Guspira, 2021), del qual avui avancem "Affairs" amb Adala.


Venint tots dos vocalistes del món del rap, el reggae i el Sound System, Lil Russia i Adala salten plegats en aquesta ocasió a fer una balada de cants melòdics i lletra d'una honestedat colpidora. "És una balada amorosa, sobre relacions que hem pogut tenir tots dos -comenta la montcadenca-. Quan li vaig proposar a Adala de seguida s'hi va apuntar, perquè a ell també li venia bastant de gust parlar d'aquest tema. A la cançó, la lletra que ell canta va dirigida a la seva mare, mentre que la meva no va dirigida a ningú en concret, però podria ser un col·lega qualsevol". 

La col·laboració entre els dos músics feia temps que es coïa i estava pendent, però fins ara no s'havia materialitzat. "Quan vam tenir el tema fet, pensant-hi amb el productor Jazzmvn, vam creure que seria molt bonic que hi cantés l'Adala. Aleshores li vam passar el tema i li va encantar", recorda Lil Russia. "És la primera cançó lenta que canto i me n'agrada molt el resultat. Va sorgir d'una època en què estava constantment amb el piano, fent melodies i investigant. Li tinc molt d'afecte a aquesta cançó i ara que la comencem a fer en directe, cantada amb autotune, la gaudeixo moltíssim".

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Lil Russia, Adala, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.