Verkami

El món de la Laia Llach amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

La cantautora de La Roca del Vallès està a punt d'impulsar el seu primer projecte musical

La banda Cobla Maricel busca finançament per un recull de propostes artístiques amb ​Andreu Miret

Un concert de Roigé a 360°, de la mà del Verkami

| 12/02/2022 a les 15:00h

Laia Llach
Laia Llach
Article patrocinat per Verkami.
 

La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: El primer disc de Laia Llach i Catalunya: Terra de cants, un àlbum d'Andreu Miret & Cobla Maricel que recopila un ventall propostes artístiques.

LAIA LLACH
Després d'anys component, la cantautora de La Roca del Vallès Laia Llach engega la producció del primer àlbum, del qual fins ara no ha fet públic el nom, però sí el contingut. Així, hi recopilarà vuit cançons -dues d'elles són exclusives- que comparteixen experiències íntimes i pròpies, a través de la seva veu i guitarra.


Per poder tirar endavant el projecte, Llach ha iniciat un Verkami. Les aportacions que aconsegueixi es destinaran a la creació del disc, el videoclip i part del marxandatge. De fet, les persones que col·laborin amb el mecenatge seran agraïdes amb un disc signat, una bossa tote, una llibreta amb el disseny del senzill "La pluja", la participació en el videoclip, o un concert en privat de l'artista.
 
ANDREU MIRET & LA COBLA MARICEL 
Cobla Maricel és una formació musical de Sitges que interpreta diferents propostes artístiques. Ara, la banda s'ha decidit a produir l'àlbum Catalunya: terra de cants, en què es recullen quinze cançons, dos textos de Jaume Nonell i David Puertas, i on s'acompanyen per la veu tenor d'Andreu Miret. 


Aquest binomi format per Miret i la Cobla Maricel ha engegat un Verkami per produir i editar el disc Catalunya: terra de cants. Per tal de recompensar les aportacions que es facin al projecte, s'oferirà el disc, entrades per al concert de presentació que es farà el 27 de març a Sant Sadurní d'Anoia i per a les dues conferències que seran a càrrec de Nonell i Puertas. 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, andreu miret, Enderrock, verkami, Laia Llach, cobla maricel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.