Verkami

Oller i Guerra debuta amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El grup de fusió de jazz amb folk mediterràni i música d'autor, Oller i Guerra, prepara el primer treball discogràfic

El Cor Tessàlia enregistrarà en directe el treball 'Les catedrals, els orígens'

| 18/12/2021 a les 14:30h

Oller i Guerra
Oller i Guerra | Daniel Garabieta
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el primer disc d'Oller i Guerra i el projecte de gravació del cor Tessàlia Les catedrals, els orígens.

OLLER I GUERRA
El projecte musical de Víctor Oller (piano) i Jaume Guerra (veu i contrabaix) prepara el primer disc d'estudi, editat pel segell Microscopi. Amb la companyia del baterista Adrià Claramunt, el treball constarà de nou peces jazzístiques que beuen del folk mediterrani i la cançó d'autor. A més, el trio també comptarà amb la col·laboració especial de Roser Cruells (Els Catarres), que entonarà "Ja vindràs", el senzill del disc.


Oller i Guerra ha apostat per finançar aquest nou disc amb una campanya de mecenatge a través de Verkami. Així, per recompensar les aportacions fetes al projecte, el duet ha obsequiat els mecenes amb diversos paquets, que van des de l'obtenció del disc físic fins a un concert privat.
COR TESSÀLIA
El Cor Tessàlia és una formació vocal creada per un grup d'ex-escolans que, després de 23 anys de recorregut, ha decidit realitzar el seu primer treball discogràfic: Les catedrals, els orígens. L'enregistrament es durà a terme a la Capella de l'Esperança de Barcelona i recollirà un conjunt de quatre obres inèdites del manuscrit 59 del Centre de Documentació de l'Orfeó Català. L'àlbum també es complementarà amb tres obres vinculades l'Escolania de Montserrat, com l'"Stella splendens" del Llibre vermell, o un motet del compositor barroc Francesc Valls.


Per poder dur a terme aquest enregistrament, el Cor Tessàlia ha engegat una campanya a Verkami. Els mecenes que hi col·laborin tindran l'oportunitat de gaudir de diferents recompenses: des de formar part dels agraïments del treball fins a viure l'experiència de la gravació en directe.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Oller i Guerra, Cor Tessàlia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.