Verkami

El flux de Kuzu amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El duo de Blanca Hervàs i Andrea Navarro prepara el seu primer EP, 'Fluir'

Kòt Lapè busca suport econònic per a produir 'Todo lo bueno'

| 26/12/2021 a les 10:00h

Kuzu
Kuzu
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: L'EP debut de Kuzu, Fluir, i  Todo lo bueno, el primer àlbum de llarga durada de Kòt Lapè.

KUZU

El duo de Blanca Hervàs i Andrea Navarro, sota la producció d'El Hombre Viento, preparen l'EP debut en el projecte Kuzu, Fluir, 5 cançons on barregen l'electrònica i la música llatina. El grup neix el 2018 a Benimaclet, amb l'objectiu de desconstruir les temàtiques masclistes a la música.


Per poder fer possible el seu primer treball, Kuzu ha iniciat una campanya amb la plataforma Verkami. Els mecenes que contribueixin econòmicament en el projecte podran rebre diferents recompenses, com el treball en físic o una bossa de tela del grup.
 
KÒT LAPÈ

Després de formar part d’altres projectes com The Goliards Collective o Bemba Saoco,  Pau Gil i Costa ha decidit començar la seva aventura en solitari. Kòt Lapè, el nom d'aquest nou projecte, ha publicat el primer EP autoproduït, Déjame vivir (Can Xapes Productions, 2021). Ara, el músic prepara 7 cançons que conformaran el seu primer àlbum, Todo lo bueno, previst per al 2022.


Kòt Lapè ha apostat per finançar aquest nou disc amb una campanya de mecenatge a través de Verkami. Així, per recompensar les aportacions fetes al projecte, el duet ha obsequiat els mecenes amb diversos paquets, que van des de l'obtenció del disc físic fins a un concert privat.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Kòt Lapè, Kuzu, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.