verkami

Pau Roget busca un trèvol amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

El cantautor cardedeuenc plasma les seves etapes en el pròxim projecte 'Tre4vol'

Pentina al Gat sent Euphôria! amb Verkami

| 12/03/2022 a les 14:00h

Pau Roget
Pau Roget
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el projecte Tr4vol de l'artista Pau Roget.

PAU ROGET
El cantant cardedeuenc Pau Roget prepara el seu àlbum de debut, un curta durada de quatre temes que explora la soledat des de diferents punts de vista. Com resumeix ell mateix, el disc tracta "la recerca de l'estabilitat emocional i l'autoestima, tan difícil de trobar com un trèvol de 4 fulles." Amb aquesta idea, ha titulat el projecte, Tr4vol, que engega amb l'ajuda del trio de Cardedeu i Sant Esteve de Palautordera Massaviu.
 

El projecte Tr4vol està compost per un EP de quatre temes i un film –format pels quatre videoclips respectius–  escrit i dirigit per Sebi Escarpenter. Per finançar les últimes dues gravacions dels clips, Roget ha iniciat una campanya a Verkami. Les aportacions que hi facin els micromecenes es recompensaran, segons la quantitat aportada, amb l’EP en digital i físic, una entrada pel concert de presentació, una samarreta Tr4vol, o, fins i tot, un concert privat en acústic. 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Pau Roget, Massaviu, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.