VERKAMI

Tres nous volums de la Sant Andreu Jazz Band

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La Sant Andreu Jazz Band presentarà tres àlbums enregistrats durant el confinament i el festival de jazz de Barcelona

Miquel Moya prepara la gravació d'un videoclip per al pròxim àlbum

| 26/02/2022 a les 14:30h

Sant Andreu Jazz Band
Sant Andreu Jazz Band | Lili Bonmatí
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues propostes que es troben en plena campanya a Verkami: tres àlbums de la col·lecció Jazzing 11 de la Sant Andreu Jazz Band i el videoclip de "Ocells de foc", de Miquel Moya.

SANT ANDREU JAZZ BAND
Creada l'any 2006, la Sant Andreu Jazz Band celebra el seu 15è aniversari. Al llarg d'aquesta trajectòria ha publicat un total de 22 àlbums –16 sorgits de la col·lecció "Joan Chamorro presenta", protagonitzats pels membres d'aquesta jove orquestra-. Tot i les dificultats, l'any passat van editar el disc Jazzing 11 vol.1 (Temps Record, 2021), dins del marc del Festival Jazzing. Ara vol editar els volums dos i tres, enregistrats a la Jazz House –seu de la banda– durant els assajos, i el quart volum, Jazzing 11 vol.4 La màgia de la veu (Temps Record, 2022), gravat en directe al concert del Palau de la Música.


Per poder fer realitat aquests tres àlbums, la formació dirigida per Joan Chamorro ha engegat un Verkami. Els mecenes que hi col·laborin rebran, amb relació a la quantitat aportada, un dels tres discos o el pack complet.
 

MIQUEL MOYA
El cantant i compositor Miquel Moya compta amb un primer disc publicat en solitari, Iris (La Cupula Music, 2019). Actualment, està treballant en el segon disc que publicarà a finals d'aquest 2022, un recull de 10 cançons en català amb una sonoritat pop-rock. Abans, però, presentarà el videoclip del senzill "Ocells de foc", gravat a l'estudi Beat Garden de Barcelona.
 

Miquel Moya Foto: Arxiu artista


Per poder enregistrar el videoclip, Miquel Moya ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami. El projecte recompensarà els mecenes, segons la seva aportació: des de l'aparició als crèdits del videoclip fins a un concert acústic privat.
 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Miquel Moya, Sant Andreu Jazz Band, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.