VERKAMI

Andreu Valor proposa 'Un nou món' amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seguidors

El cantautor d'Alacant planteja un nou començament al disc 'Un nou món'

| 26/03/2022 a les 14:30h

Andreu Valor
Andreu Valor
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el projecte Un nou món de l'artista Andreu Valor.

ANDREU VALOR
Després de vuit treballs discogràfics i més de 1.000 concerts, Andreu Valor encara el novè disc com un nou començament. Un nou món (Metrònom Bureo i La Fera CC, 2022) és un recull de vuit cançons per plantar cara a la inèrcia i fer de la vida un lloc més amable on habitar. En aquest treball el cantautor d'Alacant ha volgut experimentar i cercar l'exigència com a mètode de progrés millorant molts aspectes de la seva proposta.


Per poder acabar de materialitzar aquest projecte, Andreu Valor ha engegat un Verkami. Els mecenes que hi col·laborin rebran, amb relació a la quantitat aportada, des del disc fins a un concert acústic passant per productes de marxandatge.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, EDRValencià, andreu valor, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.