actualitat

Miki Núñez serà la veu de l'estiu a TV3

La cançó de l'estiu de la televisió catalana i de Catalunya Ràdio serà un tema inèdit del terrassenc

El talent vocal es reuneix a 'Eufòria'

| 25/04/2022 a les 17:30h

Miki Núñez
Miki Núñez | Xavier Mercadé
El cantant terrassenc Miki Núñez farà la cançó d’aquest estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Així, l’exconcursant d’Operación Triunfo, i presentador de dos talent shows de la televisió catalana -primer, Cover, i actualment, Eufòria-, presentarà una cançó inèdita perquè sigui la banda sonora de l’estiu a la CCMA. Les premisses del tema estiuenc d’enguany són transmetre “vitalitat, optimisme i energia”.
 
El músic terrassenc va presentar el seu segon treball d’estudi en solitari, Iceberg (Universal Music Spain / Música Global) a finals de 2020, i fins aquest any no ens ha brindat nova música, amb “10 minutos”: un tema de pop distès i divertit.


Amb aquest nou tema, que el músic presentarà en els propers mesos, Núñez se sumarà a la llarga saga d’artistes catalans que han posat veu i música als estius de TV3 i Catalunya Ràdio. L’any passat, la banda sonora la va posar Els Amics de les Arts (amb “No sé com t’ho fas”), que han estat precedits per grups com Suu, LildamiKoersGuillaminoProjecte MutPepet i MarietaEls CatarresLa Casa Azul o Dusminguet.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Miki Núñez, la cançó de l'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.