Festivals

L’(a)phònica omplirà de veus Banyoles

El festival de la Veu de Banyoles se celebrarà del 24 al 26 de juny i s'inaugurarà amb el Cor de Teatre, Alba Morena, Anna Ferrer, Manu Chao i Xarim Aresté

| 23/06/2022 a les 17:00h

Anna Ferrer
Anna Ferrer | Juan Miguel Morales
Banyoles està a punt de celebrar la 18a edició del festival (a)phònica, que reunirà més de quaranta propostes musicals com les dels artistes Anna FerrerMaria Jaume, Xarim Aresté i Extraño Weys. A més dels concerts, el festival també oferirà tot un ventall d'activitats per al públic, com l’exposició L’(a)phònica en directe, el taller de Beatbox o els tasts de concerts d’Agnès Algueró o de David Mauricio, qui substituirà l’actuació inicialment programada de Lia Sampai. Les entrades pels concerts de Manu Chao, Joan Miquel Oliver i Música Nua estan exhaurides. 


El festival s'engegarà, el divendres 24 de juny, amb l'espectacle musical de carrer ESTOP de Cor de Teatre (18.30 h) –una producció de l'(a)phònica, la Marfà: Centre de Creació Musical, i Somfònics–, que es representarà set vegades durant tot el cicle. Seguidament, hi haurà les actuacions de la compositora de Salou Alba Morena (19 h), d'Anna Ferrer (20.15 h), Manu Chao (22 h)–que oferirà temes nous– i l'artista de Flix Xarim Aresté (23.55 h).
 
 
El dissabte 25 de juny, serà als escenaris de Banyoles la banda basca Amorante (13 h) –fent la seva primera actuació pel gironès– i Maria Jaume (17.30 h) –que presentarà el seu darrer treball Voltes i voltes (Bankrobber, 2022)-. A més, a les 18:30h hi haurà la semifinal del campionat estatal de beatbox, Beatbox Open Banyoles. També, formarà part de la programació Joan Miquel Oliver (21 h) i Rodrigo Laviña y su Combo (23 h) -guanyador del Premi Enderrock 2022 de la crítica a millor disc de músiques urbanes-.
 
L'últim dia del festival, el diumenge 26 de juny, estarà ple d'actuacions. A les 12 h, actuarà Marc Parrot i Eva Armisén, i a la tarda, MuOm (17 h), Música Nua (18 h). El final del cicle s'anirà apropant, tot i que, quedarà per veure el Cor Jove Amics de la Unió (20 h) –que cantarà en directe juntament amb David Soler i Marcel Bagés– i el duet francès Birds on a Wire (21.15 h). L'(a)phònica es tancarà amb el directe d'El Pony Pisador (22.30 h) –guardonat amb el Premi Enderrock 2022 a millor cançó de folk amb "La noble vila de Su"–.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, David Mauricio, Birds on a Wire, Marcel Bagés, Cor Jove Amics de la Unió, David Soler, Música Nua, MuOm, Eva Armisén, Marc Parrot, Antoni Vidal, Antònia Vicens, Rodrigo Laviña, Amorante, Manu Chao, M, Alba Morena, Cor de Teatre, El Pony Pisador, Anna Ferrer, Extraño Weys, Maria Jaume, joan miquel oliver, festival de la veu, (a)phònica, Agnès Algueró, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.