videoclips

The Sey Sisters, Daura Mangara i Maio s’ajunten amb una dotzena d’artistes pels drets dels migrants

Des del moviment estatal Regualarización Ya s’ha fet una cançó col·lectiva per aconseguir suport per a la ILP que demana drets per a les persones migrants

Al tema hi col·labora també Senyor Oca, Colectiva Katari, Momi Maiga, i Tribalian, entre altres

The Sey Sisters: «El simple fet que nosaltres tres pugem a l'escenari ja és un acte polític»

| 15/06/2022 a les 13:45h

The Sey Sisters a la cançó col·lectiva «Regulariza»
The Sey Sisters a la cançó col·lectiva «Regulariza»
Diverses organitzacions i col·lectius estatals de persones migrants i racialitzades s’han unit en el moviment Regularización Ya per tal d’exigir drets socials, polítics i econòmics a Espanya per als migrants. Per fer-ho, han llençat una campanya de signatures per aconseguir portar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) al Congrés dels Diputats per obtenir la regularització administrativa de prop de mig milió de persones migrants (cosa que els permetrà un permís de residència i treball). Per donar visibilitat i suport al moviment i fer-lo créixer, més d'una quinzena d’artistes catalans s’han ajuntat per crear “Regulariza”, una cançó que pren forma de clam col·lectiu en contra el racisme institucional.


De la base de "Regulariza" se n'ha encarregat Tribalian. Per sobre, hi canten diversos músics, entre els quals l’artista i activista banyolí, de pares gambians, Daura Mangara i el trio de germanes osonenques d’origen ghanès The Sey Sisters, que canten sobre el racisme que veuen i viuen de primera mà. “No em criminalitzis per la meva aparença. No minimitzis la nostra existència”, rapeja punyent Daura, seguit de l’igual de punyent vers que canten les germanes Sey: “Això va de privilegi i de color de pell; va de que el sistema ha de canviar”.
 
A més d’ells, també hi canten la santandreuenca Maio Serrasolsas (Akelarre) i el raper Sergi Sala ‘Senyor Oca’, així com Colectiva Katari, La Maga, Momi Maiga, Pigeon Atack, Daniela, Nieï Bikôkô, Ugne Daniele (Balkumbia) i Tabaré Ríos. També s’hi han sumat, a més, els col·lectius TopManta i Bloque Anticolonial Bcn.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, The Sey Sisters, Maio, Daura Mangara, Senyor Oca, Regulariza Ya, Regulariza

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.