Videoclips

El revitalitzat «Amor XXL» de Gertrudis i Bounce Twice

La formació de la Garriga presenta una nova versió més urbana i electrònica d'«Amor»

| 02/06/2022 a les 15:30h

Gertrudis I Bounce Twice
Gertrudis I Bounce Twice | Arxiu
L'estiu ja és a la cantonada i, com sempre, la calor, la festa i l'amor comencen a aflorar. I Gertrudis ha volgut abraçar tots aquests ingredients versionant un tema propi: "L'amor", inclòs en el seu darrer treball No em dona la gana (PromoArts, 2019). Amb la col·laboració del duet urbà Bounce Twice, la banda garriguenca ha convertit el tema en una cançó igual de festiva que l'original, però plena d'electrònica i sonoritats urbanes.


"Amor XXL" recupera la multiplicitat de formes d'entendre l'amor. "Aquesta cançó la vam bastir en el seu dia de moltes maneres diferents. Tenia moltes personalitats, entre elles la que va acabar tenint al disc, i també la que ha tingut amb aquesta versió". El trio també destaca que aquesta nova versió no té res a veure amb la versió original i que Bounce Twice ha estat l'encarregat de portar la cançó per un camí més urbà i dotar-la d'una nova identitat. "La Cristina [Bounce Twice] ha tingut total llibertat per interpretar la lletra i portar-la al seu terreny. Quan ens la va ensenyar ens va semblar genial. L'amor es pot expressar de tantes maneres...", reconeix Gertrudis.

Aquesta versió juga amb els contrastos de l'electrònica ballable i discotequera de Gertrudis i el rap i el dancehall de Bounce Twice. En aquesta fusió d'estils i personalitats, hi ha jugat un paper clau el productor Roger Rodés (Nathy Peluso, Nil Moliner), de qui la banda destaca la seva capacitat per millorar i fer créixer encara més la cançó: "Treballar amb el Roger sempre ens ajuda en tots els aspectes. La veritat és que li demanem que s'impliqui perquè ens encanta la seva feina. Quan estàs en ple procés de producció, gravació i composició, tenir una persona al costat com el Roger sempre suma. És la grandesa d'aquest productor".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Gertrudis, Bounce Twice, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.