cròniques

La icònica Patti Smith conquereix Pedralbes

La veterana Patti Smith fa esclatar el públic en un esperat concert que va omplir l’Auditori dels Jardins de Pedralbes a Barcelona

Patti Smith al 10è Festival Jardins de Pedralbes

| 17/06/2022 a les 10:30h

Patti Smith & Band
Patti Smith & Band | Vicens Tomàs
Patti Smith, va debutar amb el seu primer àlbum Horses (Arista Records), l’any 1975. A partir d’aquell moment es va convertir en una icona del punk. El seu particular i innovador punt de vista feminista i intel·lectual va influir en altres artistes que, com ella, volien aportar aires innovadors  i alternatius a les seves creacions.

Al llarg d’una carrera plena d’èxits, ha obtingut nombrosos reconeixements per la seva singular aportació a les arts, la música i les lletres.  És una artista total i actual perquè seguint la seva trajectòria, continua creant i sumant seguidors. Després d'onze discos d’estudi -el darrer, Banga (Columbia Records, 2012)- i múltiples directes, segueix seduint amb entusiasme i encomanant l'energia natural que desprèn.
 

Patti Smith & Band Foto: Vicens Tomàs


Ahir, Smith va sortir a l’escenari i, des del començament, la concurrència entusiasmada vibrava amb les primeres notes. Va començar l’espectacle, que aniria pujant l’agitació dels assistents, compartint música i poesia amb aquesta veu que ressona potent i trencada, i teixeix ple de complicitats.

Un públic molt divers va acompanyar Smith i la banda al llarg de tot el concert. Ball, ritme i mans enlaire, repassant una llarga trajectòria artística. Fresca i contundent es va reafirmar en cada tema i en cada comentari mantenint el seu compromís activista. Un directe fresc, que atrapa i entusiasma seguidors entregats a l’emblemàtica roquera d’un estil particular i ple de matisos.

El concert el va tancar amb “Gloria” i, de regal, “Because The Night” i “People Have The Power”, que va posar punt final a un espectacle únic en una nit calorosa que quedarà en la memòria de la ciutat.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, cròniques, Patti Smith, actualitat, jardins de pedralbes, Pedralbes, festivals d'estiu

COMENTARIS

Escupitaju

Sols, 19/06/2022 a les 00:45

Escupitaju sagrat i vacunat😪

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.