Festivals

El Clotilde Fest a punt per oferir quatre vesprades d’estiu

El cicle se celebrarà el 30 de juny i el 7, 14 i 21 de juliol als Jardins del Palau Robert

La Pegatina, Samantha i Sara Roy amenitzaran els vespres d'estiu al Palau Robert

| 29/06/2022 a les 14:20h

Sara Roy al Clotilde Fest
Sara Roy al Clotilde Fest | Gerard Mercadé
Les emissores de ràdio Els40, EuropaFM, Flaixbac i Rac105 uneixen forces un any més i proposen a la població barcelonina quatre vespres de concerts al Jardins del Palau Robert. Al Clotilde Fest hi actuaran una desena d'artistes com Manu Guix, Sara Roy, La Pegatina, Itaca Band i Samantha. Les actuacions es realitzaran els dijous entre el 30 de juny i el 21 de juliol, de 20 h a 23 h. L’entrada és gratuïta, però limitada. 
 
30 de juny
Els40 Catalunya portarà, al primer vespre del cicle, el duet Marcel i Júlia, que interpretarà temes del seu segon disc En òrbita (Halley Records, 2021), carregat d'experimentació i reflexió. També pujarà a l’escenari del Palau Robert la banda de Montcada i Reixac Itaca Band, que presentarà el seu darrer treball Mil tormentas y un sol (Halley Records, 2022). 
 
 
 

7 de juliol 
Europa FM serà l’encarregada de conduir el segon vespre del Clotilde Fest, que s'iniciarà amb l’artista bilbaí Julen, que hi portarà el debut Caiguda lliure (Música Global, 2022). La nit continuarà amb el cantautor barceloní Manu Guix, qui ha passat de fer una música orgànica a experimentar les sonoritats electròniques amb Moments (Música Global, 2022). Dj Bulma Beat serà qui tancarà la vesprada.
 
 
 
14 de juliol
L’emissora Flaixbac proposa a l’artista manresana Sara Roy per amenitzar el vespre amb els seus darrers temes plens de serenitat i tranquil·litat recopilats al treball (A)mar (Halley Records, 2021). Seguidament, per celebrar els seus quinze anys sobre els escenaris, actuarà la banda festiva calafellenca Buhos.
 
 
​​
 
21 de juliol
Rac105 serà l’encarregada de tancar el cicle, i ho farà amb tota mena de luxes. L’emissora programarà la cantautora de Beniarrés Samantha, que va donar-se a conèixer com a vocalista de Cactus i i concursant d'Operación Triunfo 2020. Finalment, actuarà la banda de Montcada i Reixac La Pegatina, que enguany ha encabit la seva música festiva a Hacia otra parte (Warner, 2022), un disc ple de col·laboracions. 
 
 
​​
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Clotilde Fest, festivals, La Pegatina, Samantha, Dj Bulma Beat, Buhos, Julen, Manu Guix, Sara Roy, Itaca Band, Marcel i Júlia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.