Festivals

Planestiueja’t dona el tret de sortida

El festival de Les Planes d'Hostoles se celebrarà del 2 de juliol al 6 d'agost

| 01/07/2022 a les 18:30h

Joan Dausà
Joan Dausà | Toda - Solanellas
Les Planes d'Hostoles ho té tot preparat per començar el cicle Planestiueja't, que se celebrarà del 2 de juliol al 6 d'agost. Diferents zones del municipi acolliran els artistes programats per aquesta sisena edició, entre els quals s'hi compten Joan Dausà, Manu Guix, Els Catarres o Buhos.
 
El cicle s'inaugurarà amb un gran ventall de propostes musicals el dissabte 2 de juliol a la Festa familiar solidària –la recaptació de la qual es donarà a la Fundació Albert Bosch, que investiga i recerca malalties infantils–. En aquesta jornada, que se celebrarà a la zona de pícnic la Parada del Jonquer, actuarà la banda barcelonina Xiula amb el seu darrer treball Descontrol MParental (autoeditat, 2020), la cantautora Gisela i el grup de versions Di-Versiones. L'endemà, al restaurant La Curenya, es reunirà e-Strings una formació musical que viatja per mil i un estils i cançons diferents d'artistes de les últimes dècades com Lady Gaga, Bon Jovi o David Guetta.
 
També passarà pel Planestiueja't, el cantautor barceloní Manu Guix (10 de juliol), qui juntament amb la seva banda, trepitjarà el Mas Siubès per fer un repàs discogràfic fins a acabar en el seu nou treball Moments (Música Global, 2022), i l'artista santfeliuenc Joan Dausà (16 de juliol), amb l'últim disc Ho tenim tot (Promo Arts Music, 2021), amb què va guanyar el Premi Enderrock 2022 a millor disc de cançó d'autor.

Als jardins de Mas Vedruna es crearà un ambient acollidor on es presentarà l'espectacle Les dones de la meva vida, a càrrec d'Elena Gadel a les veus i Marta Robles a la guitarra (17 de juliol). A la Plaça Nova, renaixerà ABBA (23 de juliol) a través del seu tribut format per vuit músics i cantants que en recordaran els temes més coneguts. El cicle acabarà amb l'actuació del cantautor castelloní Marc Timón (6 d'agost) a la Torre dels Til·lers, que presentarà l'àlbum en què s'estrena amb el pop: Amalia (Segell Microscopi, 2022).
 
I a més, última dosi d'Harmonia
A més d'aquests concerts, el Planestiueja't ha dissenyat també el festival Harmonia (30 de juliol), que s'adreça al públic familiar en la diversitat. L'esdeveniment, al voltant de l'àrea de pícnic La parada del Jonquer, oferirà durant tot el dia diverses activitats, des de tallers, espectacles de circ i servei de foodtruck fins a concerts d'artistes catalans del moment: Els Catarres, Buhos, Suu, Koers, Arribar i Ploure i Viva o Samba.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, arribar i ploure, Marta Robles, elena gadel, Marc Timón, Joan Dausà, Manu Guix, Gisela, Xiula, Harmonia, Planestiueja't, actualitat, festivals, Els Catarres, Suu, Buhos, Koers, Viva o samba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.